28 by Caulier: Pale Ale

28 by Caulier

Caulier heeft een reeks van biertjes zonder suiker. Ze bevatten zeer weinig calorieën, namelijk 28kcal per biertje. Vandaar de naam 28 by Caulier. Er wordt per keer ‘maar’ 140 hectoliter gebrouwen, om zo de kwaliteit van dit unieke biertje te garanderen.

Review 28 by Caulier Biondi: 8/10

Het bier is zeer kruidig en lijkt mij ideaal om in de zomer te drinken. Het lage alcoholpercentage zorgt ervoor dat het biertje gemakkelijk drinkt. Voor mij krijgt dit bier een mooie score door de kruidige smaak.

Review 28 by Caulier Leander: 7,5/10

Als je aan dit biertje ruikt dan ruik je zeer weinig. Dus mijn eerste gedachte was dat het bier weinig tot geen smaak ging hebben. Het bier is qua percentage aan de lage kant. Hierdoor is het ideaal om te drinken als een pils of aperitief. Toen ik van het bier dronk was mijn eerste indruk dat het veel weg heeft van een IPA bier maar dan light versie en aangezien ik dit soort biertjes wel graag drink kon ik dit biertje wel smaken. Jammer genoeg blijft de smaak niet plakken en had het voor mij iets straffer mogen zijn.

Review 28 by Caulier Yentl: 8,5/10

Als je niet weet dat dit biertje geen suiker bevat, zal je dit biertje geen al te hoge score geven. Maar aangezien we het wel weten, krijgt het van mij toch wel zeer veel punten. Het is een lekker biertje, dat wat wegheeft van een IPA. Pluspunt: we krijgen er geen (nog grotere) bierbuik van! 😉

28 (5.4%)

by Caulier

Categorie: Bier
Subtype: Pale Ale
Herkomst: Ghislenghien (Belgie)

28 by Caulier